Borås 6-9/8 -09

I torsdags morse styrde vi bilen mot Ullared, Ge Kås. Där inne spenderade vi ett par timmar, innan vi lastade bilen och åkte vidare mot Borås och Patriks föräldrar.

Sen på kvällen åkte vi och hälsade på Patriks kompis Oscar (han som gifte sig innan i sommar) och hans familj. Där blev vi bjudna på grillat. Det var väldigt gott och trevligt.
 
 


Fredag förmiddag gjorde vi inte så mycket. Det var skönt att bara ta det lugnt.
Men på eftermiddagen var vi redo för att spela minigolf med Patriks föräldrar.
  
På kvällen gick vi ut och åt, sen spelade vi kort och hade det trevligt.



I lördags var det dags för släktträff på Monicas (Patriks mamma) sida. Så vi packade grillväskorna med mat och dricka och sen körde vi iväg till Dållebo, för att umgås med de andra. Vi gick en tipspromenad med träd och buskar, i en jättefin dunge. I mitt lag var det förutom jag då, Patrik och hans kusin. Vi chansade hejvilt på ett par träd och buskar och trodde kanske att vi skulle få hälften rätt av 36. Men när resultaten kom hade vi hela 30 poäng. Tyvärr blev vi ändå näst sist av 8 lag. Men vi var glada att vi klarade oss så bra. Efter tipsrundan var det grillning. Vår mat tog längst tid (det var för lite kol/glöd) och när alla andra nästan var färdiga så satte vi oss och åt.
Men det var mycket gott när det väl blev klart!
 
  

Det hände inte så mycket efter maten, så vi åkte hem ganska tidigt. Så kunde vi fixa och packa. Bussen till Malmö gick från Göteborg 08.45 imorse.

Tack Sune & Monica för en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0