Nybliven lägenhetsägare!

Ja, här går det undan...
I helgen var Patrik och jag på visning på en lägenhet. Och idag sitter vi här med papperna på att den är vår :)

Vi var inne på hemnet och tittade förra veckan och där hittade vi en fyra på Kulladal. Den blev vi genast intresserade av. Det visade sig att det var några mamma känner som skulle sälja sin lägenhet. Vi fick en privat visning av lägenheten. Det kändes bra, för då kunde vi fråga lite mer och titta extra noga. Sen var vi även på en öppen visning i söndags, vi var så nyfikna på vem som också var intresserade. Vi kände att allt såg bra ut och att vi ville ha lägenheten. Så vi gav oss in i budgivningen och igår hörde mäklaren av sig om att vi hade vunnit budgivningen. Så idag har vi träffat mäklaren och säljarna och skrivit på papper. De tyckte det var roligt det blev vi som vann!

Så någon gång i augusti blir det flytt!
Har idag varit och sagt upp vår nuvarande lägenhet och garage. Det känns lite konstigt att säga upp sin lägenhet. Vi har trivts så bra i den och i området. Men det ska samtidigt bli så skönt att äga sin lägenhet och kunna fixa till det man vill och så. Plus en massa andra saker som blir bättre för oss. Förrutom att vi kommer bli fattiga ett tag... men men.

Vi är iallafall superglada :)


Kommentarer
Postat av: Ditte

Grattis!

vad härligt med en "egen" lägenhet. Jag tycker ni gjort alldelses rätt. Att äga en lägenhet är en investering både för stunden och framtiden.

Lycka till!

Kramar!

2010-05-27 @ 18:02:22
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad roligt för er att ni köpt er egna lägenhet! Skoj! Hoppas nu att er lille kille kommer snart! Tänker på er.



Kram Emelie

2010-05-28 @ 17:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0