Nyårsfirandet 13/14

 Vi var som sagt hos Emma & Martin i Varberg och firade nyår. Emmas kusin med familj var också där, plus en vän till dem och hans två barn. Det var fullt hus och många barn.
 
 
Vi åt buffé och en massa annat gott.
    
Vi spelade även julklappsleken :)
 
Maja var en partyprinsessa och Ludvig blev lite blyg och drog sig undan.
Han satt ett tag med mig i trappan och la pussel.
Maja och Alba somnade vid 21. Ludvig, Didrik, Elliot och Hjalmar somnade vid 22.
Övriga tre barn höll sig vakna till ca 01! Vi var ute och tittade på raketer, tände en rislampa (eller vad det nu heter) och barnen hade tomtebloss. 
 
 
GOTT NYTT ÅR!
 
Vi åkte hem till Malmö vid 12 tiden igår. Så vi var hemma i lagom tid. Det var skönt för oss alla! Vi var på resande fot i 8 dagar. Det märktes på Ludvig att han saknade sin säng, sina saker och hemmet. Han var jättegnällig nyårsdagen. Så det var bara att packa bilen och åka hem tidigt. Vi hann med en del igår eftermiddag när vi kom hem. Vi tog tag i världens största tvätthög!! Det blir en del på 4 pers i 8 dagar, julklappar och reafynd.
 
Här hade vi inte tömt tvättkorgen ens...
Det var lika bra att sätta igång med tvätten direkt. 3 maskiner hann vi med igår och Patrik tog 1 idag, så nu har vi ett torkrum i vardagsrummet. Men det är rent :)
Patrik fick även ett ryck igår att "kasta" ut julen. Vi började plocka ner alla tomtar och sen tog vi ner allt i granen. Patrik och Ludvig gick även iväg och kastade granen. Skönt att bli av med den! Den hade börjat barra en del. Nu är allt nerplockat utom adventsljusstakarna och julgardinerna i köket. Men de åker ner imorgon. Om inte redan ikväll ;)
 
Idag har jag jobbat och ska även jobba imorgon, sen blir det lite ledig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0