Linda 24 år

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LINDA!

image69

Idag är det Lindas födelsedag och den firades igår med fest hemma hos Tessan och Linda i Malmö. Efter att vi alla hade fått i oss något att dricka bar det av med taxi till Hipp (Schlagerklubben) och där svängde vi våra lurviga i ett par timmar till bra schlagermusik. Efter ett nattligt besök på McDonalds så var det sängen som väntade. Tack för en rolig kväll tjejer! Det var allt för längesen vi träffades allihopa (ja utom den saknade Tissan) och festade, dansade och skrattade.

    
      


"Sanna vänner"
Här ringer vi till Tissan i Kina för att sjunga "vår" låt för henne. Förlåt för att vi väckte dig klockan halv sex på morgonen, men det var roligt att höra din röst igen! 


Puss och kram på er alla!

Borås & Ullared

Ja ännu en helg har jag och Patrik varit på resande fot...

Denna helg var det dags för ett besök hos Patriks föräldrar i Borås. Vi hade även planerat in ett besök på GeKås i Ullared!

Fredag eftermiddag tog vi oss till Hässleholm (som vanligt känns det som, haha) för att åka tåget till Borås. Kvällen spenderade vi tillsammans med Patriks föräldrar. Sen var det till att hoppa i säng för att orka med den planerade tidiga resan till Ullared. Hela lördags för- och eftermiddagen var jag och Patrik på GeKås och shoppade =) Det blev en hel del saker och summan steg efter fem kronor hit och tjugo kronor dit, hehe. Men fina saker fick vi för pengarna iallafall. När vi kom hem blev det tacos med föräldrar, bror + flickvän.


 På väg till Ullared i snö...     

 Färdigshoppade, hehe... På söndagen var jag, Patrik och hans föräldrar ute på en tipspromenad på Kransmossen. Det var perfekt väder och en rolig idé som Korpen fixade. Ännu roligare var det att jag hade flest rätt på tipsrundan, hehe! Efter rundan blev vi bjudna på lunch på Jensens Böfhus av Patriks föräldrar, så gulligt! Sen var det bara till att ta ALL packning och bege sig till stationen. Efter lite klydd med tåg och sånt så var vi hemma i Kristianstad igen vid 19 tiden.

   Kram Anna

En helg i Växjö

I fredags efter jobb tog jag och Patrik tåget till Växjö för att träffa Martina, Martin & Emma. Martina är min kompis som jag träffade i Norge, som bor och pluggar i Växjö. Emma är tjejen som stod ut med mig under fem veckor i Kina, hihi. Och Martin är hennes pojkvän som numera bor och pluggar i Växjö. Hehe, så nu var det uträtt... för er som undrade vem de var.

Eftersom vi kom ganska sent på fredagen så blev det bara en middag, Let´s Dance final och lite skitsnack innan det var dags att lägga sig.


Lördag förmiddag spenderade Emma, Martina, Patrik och jag i stan. Efter någon timme mötte Martin upp oss i stan för en lunch. Sen åkte vi till Willys för att inhandla saker till kvällens planerade middag. Efter det gick vi hem till Martin och drack en kopp te och åt delicatobollar.

      
Lunch på stan.               På väg hem med alla
                                          kassar och mat.


Middagen lagade vi hemma hos Martina och den bestod av fläskfilé i någon god röra med klyftpotatis och bearnaissås. Till efterrätt blev det kladdkaka och glass. Supergott!

image49
Martin, Emma, Patrik och Martina.

     Efter middagen gick vi hem till en av Martinas kompisar, Frida och sjöng Sing Star, jättekul! Jag vill med ha sånt!!

    

Sen blev jag förälskad i Fridas rosa fondvägg!


Efter ett par låtar och några cider senare så gick jag, Patrik, Martina och hennes kompisar till Sivans (Kåren i Växjö). Det var kul att vara ute, men måste erkänna att jag och Patrik kände oss lite missplacerade, haha. Det märks att man inte är student längre... även om det inte har gått så lång tid sen jag började jobba. Efter två timmar blev vi trötta och gick hem till Martinas lägenhet, haha. Sen kom Martina inramlande en timme senare eller ngt. Vi kom dock ihåg allihopa att vrida fram klockan en timme. 


På söndagen gick jag och Patrik till Blomsterlandet för att shoppa lite blommor, hihi. Efter det åkte vi in till stan och åt lunch. Sen blev det tåget hem till Kristianstad igen.Tack för en trevlig helg allihopa!
Kramar

RSS 2.0