Jul 2008

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!
Kram Patrik & AnnaJul i Borås, 19-21/12 - 08

Först och främst vill jag säga att jag är trött på Skånetrafiken´s och SJ´s förseningar....

Patrik och jag åkte till Borås i fredags efter jobbet. Vi skulle ta tåget 14.22 från Lund. När klockan var 14.15 kommer det upp på skärmen att tåget är inställt, jaha... okej. Varför och vad händer nu kunde varit bra att få veta. Men nej, vi fick knalla bort till kontoret, dit alla andra också tog sig. Där fick vi bokat in oss på ett tåg senare, 16.04. Skönt att det löste sig så smidigt tyckte vi, så vi gick en runda på stan i Lund. När vi kommer till stationen lite innan fyra ser vi att det tåget vi ska ta är försenat och det blir mer och mer försenat. Cirka 25 minuter sent kommer det till Lund. Men eftersom det är sent så har jag och Patrik insett att vi kommer att missa vårt anslutningståg i Alvesta. När vi kommer till Alvesta får vi boka in oss på ett tåg senare, så det blir till att sitta och vänta i 40 minuter i Alvesta. 3 timmar sena är vi väl framme i Borås!!!

Det blev inte så mycket gjort på fredagen mer än att äta middag och prata lite med Patriks föräldrar. Sen stupade jag och Patrik i säng.

Lördagen hjälpte jag Patriks mamma med att fixa julmat och Patrik hjälpte sin pappa i butiken. Vid 14 tiden kom Fredrik & Ulrika (Patriks bror + flickvän). Sen blev det julmiddag, julklappslek och julklappsutdelning. Efter det spelade vi spel som hade fåtts i julklapp. Det var en väldigt trevlig och mysig dag/kväll.

  
 På söndagen gick jag och Patrik i stan. Vi var även och tittade på den berömda Pinocchio som står i en rondell i Borås.Tack framförallt till Sune & Monica för en trevlig helg!

Oh yes!

Tog mitt körkort den 15/12 - 06 och nu har min prövotid gått ut. Skönt!! Även om jag inte kommer att köra annorlunda så har man inte längre någon press på sig...


Patrik 26 år, 16/12 - 08

Grattis grattis grattis
på födelsedagen älskling!

Trejde advent

Idag är det tredje advent. Det har Patrik och jag firat med att bara ta det lugnt och julpyntat lite. Vi har inte satt upp så mycket julsaker med tanke på att vi bara är hemma i Sverige i 11 dagar till. Men i köket är det riktigt julfint. Jag har till och med sytt julgardiner!

 

10 dagar kvar tills julafton, mysigt!

Uppdatering på mitt liv...

Jag har varit dåligt på att uppdatera bloggen den sista tiden. Det beror på att jag inte har haft tid eller ork till det, men nu kommer en kort verison av de senaste veckorna.


Jag och Patrik bjöd in Farmor & Farfar till stan på lördagsfika. Även min mamma var här. Det var väldigt roligt, då det är ca 14 år sen de sågs på grund av en massa tråkigheter som jag inte vill ta upp här. Men det var trevligt att se dem tillsammans igen! Jag fick väldigt fina rosor av farmor, diggar färgen =)

 
                                                                                         

Martina har varit på besök. Jag, Martina och Mathilda förfestade hos mig med dansmattan, wii sport och en massa tjejsnack! Kvällen slutade på Etagé, vilket var evigheter sen för mig. Men stället var sig likt, haha.

 
  


Jag, mamma och Patrik har varit i Ullared, GeKås och shoppat en massa. Väldigt bra att fixa de flesta julklapparna under samma tak =)


Jag har julpysslat och julbakat tillsammans med mamma och mina kusiner Lisa & Kajsa. Kvällen avslutade vi med två filmklassiker, Dirty Dancing & Pretty Woman. Tack för en trevlig dag och kväll!
Första advent var jag, Patrik, Marie & Mattias i stan och såg på lite julfirande och när de tände träden på Gustav Adolfs Torg. Vi hann även med en liten fika på Lilla Torg. En mysig em/kväll, men kall...

 


Jag har varit på en miniåterträff med några av mina klasskamrater från gymnasiet. Vi var nio stycken som träffades på La Barca och åt middag och pratade gamla minne. Det var trevligt och jag hoppas att det blir en större återträff till våren som vi pratade om!


Andra advent var jag, mamma, Sara och Inger på Malmö Arena och såg Mamma Mia (den engelska versionen som var här och gästspelade). Det var jättekul att få se den live. Musiken är helt underbar och jag önskade att jag själv hade stått på scenen och varit med i föreställningen!


Det var nog allt för denna gång!
Kram på er!

RSS 2.0