Middag & Melodifestivalen

Igår var det Melodifestivalen deltävling 3 och för en gångs skull är jag riktigt nöjd med finalisterna, BWO och Frida.

Jag och Patrik bjöd Ingemar och Therese på middag innan det var dags att bänka sig framför TV:n. Vi åt god tacokycklinggryta med ris. Jag har en konstig idé att när jag äter ris så måste jag äta med pinnar... sitter kvar sen Kina, hehe. Fick med mig Ingemar som även han åt med pinnar hela middagen. Alltså kommer pinnarna till användning som råkade trilla ner i min väska på restaurangen i Ritan parken.

Efter middagen förflyttade vi oss till soffan för att hissa eller dissa låtarna som deltog i Melodifestivalen. Vi hade lite skilda meningar om vem som skulle följa med BWO till finalen i Globen. Killarna hejade naturligtvis på tjejerna i Caracola... undra varför?! Jag och Therese döpte om bandet till Kortakjola... haha. Men vi var alla tillslut ändå nöjda med resultatet... vi är ju SKÅNINGAR =) (ja förrutom Patrik då, som är importerad skåning).

                                                  
Patrik, Ingemar                                     Gottebordet till                                           Jag
och Therese.                                         Melodifestivalen.När Melodifestivalen var slut på TV så fortsatte vi med att spela Melodifestivalenspelet. Det blev en kamp par mot par. Patrik och jag blev de lyckliga vinnarna som fick sjunga finallåten Digiloo-Digiley.
 
                  Vinnarna i Melodifestivalenspelet!Tack för en trevlig kväll Ingemar, Therese och Patrik!

Boktips

Nu har jag jobbat och pendlat i en månad. Det går bara bra på jobbet och jag trivs super. Kollegorna är härliga och barnen är mysiga och underhållande. Pendlingen går också rätt bra. Lättast är det att komma iväg på morgonen (trodde jag aldrig... då jag går upp fem varje dag). På eftermiddagarna är jag så trött och vill bara hem, så då kan det vara rätt segt ibland. För er som inte vet så pendlar jag från Kristianstad till Stångby (mellan Eslöv och Lund)... från dörr till dörr tar det ca 4 timmar om dagen. Så ja, mitt liv just nu består inte så mycket mer än av jobb, pendling och sovtid. När man tänker efter är det rätt lång tid om dagarna som jag bara åker fram och tillbaka i Skåne. Tur jag trivs på jobbet! Men jag har iallafall hunnit läsa en hel del böcker under denna månaden...ÄNTLIGEN hinner jag läsa böcker som jag vill läsa och inte kurslitteratur som var ett måste. Jag tror jag är på min sjätte bok redan. Så dagens inlägg kommer förutom allt detta babbel bestå av tips på några bra böcker som jag har läst de senaste veckorna.


Äcklig: En sann berättelse om en mors grymhet - Constance Briscoe
Bakom stängda dörrar - Kristina Hansen, Bengt-Åke Cras, Agneta Cras
Dotter önskas - Katerina Janouch
Såld - Vera Efron

Insåg nu när jag skrev ner böckerna att det nästan bara är självbiografier... men jag tycker om att läsa sådana böcker, så om du också gör det så är dessa böcker värda en glimt.Kram Anna


Helgens aktiviteter

Lördagen spenderade jag och Patrik enbart hemma och tog det ganska lugnt. Vi bakade scones till frukost *mums*, fixade lite i lägenheten, spelade vårt nyinköpta kinaschack (måste tilläggas att jag vann varje gång), vi började se den nya serien Private Practice, bakade vaniljbullar och såg Melodifestivalen, där resultaten blev överraskande, haha. Sen var det ett måste att se Se upp för dårarna, den är så rolig!

Idag, söndag har vi varit och bowlat. Det var nog två år sen jag bowlade sist och det kändes i bowlingarmen... men det är så kul! Speciellt när man slår tre strike på samma omgång och två i början på nästa =). Patrik blev dock lite orolig över att jag kanske skulle vinna över honom. Tyvärr lyckades jag inte! Men det var inte sista gången vi bowlade iallafall...


Bjuder på lite bilder och bevis från bowlingen!

                                    
        Patrik                              Bildbevis 1                                       Jag                                             Bildbevis 2Nu är det dags att avsluta för idag och börja laga hamburgare som står på menyn för idag!

Ha en bra vecka!
Kram Anna


Välkommen till min nya blogg!

Jag har tagit steget ut i den bloggande världen!

Ja nu har det hänt... även jag har beslutat mig för att det är dags att börja blogga. I princip alla mina nära och kära har en egen blogg... så jag kanske föll för grupptrycket, haha. Nä men jag tycker nämligen det är så kul att läsa om alla andra och vad de hittar på, så jag hoppas att folk vill läsa om mitt liv med...

Mer har jag inte att säga i detta inlägget... men kommer kanske mer senare idag, man vet aldrig. Men jag måste ju börja leka med bloggen och lära mig hur allt fungerar.

Kram Anna

RSS 2.0