Sjukling nr 2

Ja ännu en sjukling i familjen... och nu är det jag. Min förkylning blev bara värre och värre, så igår kväll insåg jag att det var dags för mig att vila, ta det lugnt och ta hand om mig själv. Så idag har jag varit hemma från jobb och försöker kurera mig. Hoppas det inte blir en långvarig sak... jag blir så fort rastlös när jag är hemma.


Svärföräldrar på besök 11-13/10 - 08

I lördags kväll kom Sune & Monica, Patriks föräldrar. Vi spenderade kvällen med god mat och dricka. Vi spelade även ett par omgångar "Så det kan låta" och "Sista ordet".
Söndagen lekte jag & Patrik guider genom Malmös gator och torg.
Vi gick en promenad i Västra Hamnen, åkte förbi Zlatans hus, åkte ut till Öresundsbrofästet, visade Malmös nya arena, visade mammas lägenhet, jag gjorde ett snabbt besök hos mamma och lämnade lite saker till henne, vi lunchade på Lilla Torg i solskenet, vi gick en promenad genom stan på gågatan, visade Malmö Chokladfabrik, visade Malmö Stadion... ja och en massa annat som vi åkte förbi på vägen.

   
 

Kvällen avslutades med te och nybakta scones, även lite mer spel.


TACK för en mysig helg!

Jag får krypningar av sjukhus...

Det luktar speciellt, det är så kalt och stelt. Och allt påminns om gångerna innan...

Mamma är inlagd på sjukhuset igen. I fredags (10/10) på jobb fick jag ett samtal av mamma när hon var på väg in till akuten på grund av sin mage. Sen gick det inte att koncentrera sig mer på jobb. Men tack till alla goa kollegor på jobb som var kvar! Efter ca 6-7 timmars väntan och undran fick jag reda på var mamma hade blivit inlagd.

Lördagseftermiddagen spenderade jag och Patrik på sjukhuset hos mamma. Jag är glad att mamma insåg att det var på väg att gå åt samma håll som sist, då hon var riktigt riktigt illa däran. Nu har hon tarmvila, får dropp, morfin och näring. Hon har även fått reda på att hon har blivit felbehandlad i ca 3 år! Hon har hela tiden trott att hon har haft en tarmsjukdom, men nu visar det sig att det är en helt annan tarmsjukdom.

Jag förstår inte hur det kan bli så mycket fel inom sjukvården som jag hör, ser, läser och har erfarenhet av. Jag tycker det räcker för mammas del nu. Det är ju inte första gången sjukvården gör mig besviken vad gäller mamma.


Tack för att du finns Patrik!


After Work i Lund 10/10 - 08

Då har vi kommit igång med After Work, en tillställning/träff som jag hoppas blir kontinuerlig. Paret som drog igång det hela är Emelie och Dan. Ett förslag som var väldigt roligt och trevligt!

Tack för en trevlig kväll, även om jag inte var på mitt "normala" humör. Men det var skönt att kunna tänka lite på något annat och även att få prova på Guitar Hero som alla pratar om.

Ses på nästa After Work!
Kram på er

Man måste unna sig lite skoj ibland!

Jag och Patrik bestämde oss för att öka utbudet av Wii spel och på så sätt hamnade Mario Kart Wii hemma hos oss. Vilket resulterade även i en ny kontroll och en ratt till. Så nu spenderar vi lite av vår fritid liggandes i vars en soffa och spela mot varandra. Det är superkul! Ni som vill är välkomna att köra ett par varv mot oss... om ni vågar, hehe!

 

Besök från Borås 28-30/9

Vi fick besök av Patriks bror Fredrik och hans flickvän Ulrika. Det blev en lugn söndag med tanke på festen dagen innan. Men vi hann även med en promenad till Västra hamnen. Kvällen avslutades med thaimat och en kass (tyvärr) film. På måndagen blev det en Tysklandsresa för Patrik, Fredrik & Ulrika, medan jag fick gå till jobbet som vanligt.


Inflyttningsfest 27/9 - 08

TACK
för en rolig inflyttningsfest och tack för presenterna vi fick!


Här kommer lite bilder från kvällen...
       
Mingelbilder, hehe...


   
Dansmattan åkte fram under kvällen. Några gjorde tappra försök och andra var grymma!


Kram på er!

RSS 2.0