Adam 23 år, 29/1 -09

Grattis på födelsedagen kusin!


Design på gång...

Om ni undrar varför bloggen ser konstig ut ibland, så är det för att jag håller på och fixar med den. Hittade en rolig sida där man kan få hjälp att designa sin blogg...

Ta gärna en titt på den själv; http://www.designadinblogg.se/

Firad av släkten 24/1 -09

Igår var släkten här och firade min 25 års dag. Det var trevligt och jag är nöjd med mina presenter. Det får bli en shoppingtur i veckan. Fick nämligen en massa presentkort på roliga ställen/ affärer.

Vi glömde ta bilder under kalaset, förrutom en när de sjöng för mig. Så istället får det bli ett kollage med fina blommor som jag fick.   

Jag 25 år, 20/1 -09

Kl 05.00 väckte mamma mig genom att spela Happy Birthday på en speldosa. Jag fick paket och så, sen fick jag gå upp och göra mig iordning. Jag var på jobb 07.00 och här skulle jag vara till kl 19.00. Tyvärr var det inplanerat APT möte precis på min födelsedag. Men jag blev lite firad på jobb iallafall.

Barn, föräldrar och kollegor sjöng för mig under samlingen. Sen kom det ett blomsterbud till jobb, 25 långa röda rosor från Patrik. Hur fina som helst! På förskolekonferensen blev jag grattad av rektor och kollegor från andra förskolor. Sen på APT mötet fick jag paket av mina kollegor och en blomma av biträdande rektor. Jättesnällt av alla!

När jag kom hem hade Patrik varit och hämtat mat från Kinarestaurangen här i närheten. Det blev inte så mycket firande hemma, men det var mysigt ändå. Får fira två lördagar i rad istället, med släkt och vänner.

Måste visa så fina rosorna från Patrik var.
 

Tack för alla gratulationer!!!
Puss och kram på er.

Målare Frieberg

Lördagen den 17/1 fick jag ett ryck och bestämde mig för att jag ville måla om i vår hall. Då Patrik fortfarande var i Stockholm så ringde jag och berättade om min idé. Han sa att det var ett bra ryck jag fick. Sagt och gjort... på 5 minuter var jag nere i färgaffären här hos oss och köpte färg. Dock fick målandet vänta tills söndagen eftersom det redan var eftermiddag.

Det blev så fint i hallen, den är nu ljusblå/grå. Det är mycket ljusare i hallen med. Så skönt att slippa den piggelingröna färgen så fort man kommer innanför dörren!

Patrik tyckte det var fint när han kom hem i tisdags, men han var tyckte det var lite väl himmelsblått. Haha, fast bara på skämt! Men färgen heter moln och vi bor i Malmö... så det gör ju inget, hehe.


 
Före och efter.


Om en vecka...

... blir jag gammal, haha. Nej kanske inte gammal men jag blir iallafall 25 år.

Thailand 25/12-08 - 9/1-09

Vilken härlig semester vi har varit på! Jag hade gärna stannat kvar längre i värmen. Det var inte det roligaste att komma hem till ett kallt och småregnigt Sverige,Malmö.

Morgonen den 25 /12 tog vi våra väskor och begav oss till Kastrup, för att ca 10 tim senare landa på Phukets flygplats.
I Thailand, Phuket, Patong har vi hunnit med en massa upplevelser, utflykter, snorkling, elefantturer, shopping,
sol (38 gr i skuggan) och härliga bad (29 gr). Inte heller får jag glömma att nämna manikyren, pedikyren, massagen och den goda thaimaten.
Måste även berätta att jag inte var helt nöjd med Patong och allt dess nattliv... Fruktansvärt att se på restaurangerna och barerna hur äldre män (först och främst) sitter med vars en ung thailändska vid sidan. Vad de har hittat på eller ska hitta på kan man bara spekulera om!


Bjuder här på ett collage av våra semesterbilder...
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   
    
  
                      

Blev visst en del bilder, men det är ganska svårt att hitta bara några favoriter bland hundratals bilder.


Kram på er!

RSS 2.0