Lite shopping

Idag var det sista barnloppisen i Folkets Park. Eftersom ingen bebis har tittat ut, så tog vi en sväng förbi där.
Vi lyckades hitta jättefina kläder till Ludvig hos en som sålde. I princip helt oanvända kläder i storlek 98. Det är svårt att hitta till Ludvig nu, för kläderna i den storleken är ganska slitna. Så vi blev glada :)
Hittade på samma ställe en mössa till lillasyster.
Vi fick allt för bara 120 kr!
 
Hela förmiddagen pratade Ludvig om att han skulle leka med mormor. Men det var inget som vi hade bestämt. Men han låtsades prata med henne i telefon och sen sa han jag ska öppna dörren, släppa in mormor. Sagt och gjort, han öppnade ytterdörren och gick ut i trappen och sa hej, kom in. Men där var ju ingen mormor! Så efter vilan, så ringde vi och hörde vad mormor hittade på. Vilken tur att hon var hemma och ute på gården med en vännina, så Ludvig kunde komma dit och leka lite med henne.
Då passade mamma och pappa på att uträtta lite ärende. Vi kunde i lugn och ro åka och titta på en ny kamera. Vi kunde bestämma oss för en utan att springa efter den lille busen, som brukar bli tokig i affärer numera.
Min rosa fina kamera har börjat krångla och det är inget vi vill vara med om såhär i förlossnings/bebistider! Det var likadant innan Ludvig skulle födas, då fick vi också köpa en ny kamera. Eftersom det bara är 2 år sen, så beslutade vi oss för att lägga lite mer pengar på en bättre kamera. Egentligen hade vi kanske velat ha en systemkamera, men de är så dyra. Så det blev en av de bättre kompaktkameror vi hittade.
 
En Olympus kamera blev det.
Nu hoppas vi att den motsvarar våra förväntningar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0