Gott och blandat från sensommar/höst

Jag har träffat tjejerna från Högskolan hemma hos Tessan. Det var jättekul att se allihopa!
 
 
Vi har varit på Ann & Marcus bröllop. Väldigt kul att få vara med och fira er stora dag den 16/8.
 
 
 
Vi var ett par gånger på Malmöfestivalen och åt mat. Årets favorit blev Halloumitaco, såå gott!
Vi var på en piratdag på festivalen (som regnade bort), men vi lyckades få en bild på Ludvig i alla fall.
Den sura piraten Ludde.
 
Vi har varit med om den värsta översvämmningen jag har sett. Det regnade och regnade och regnade. Mammas gård var en sjö och hela området flöt i vatten. Mammas källare vattenfylldes och de har fortfarande problem med vissa saker. De kan till exempel inte använda sina tvättstugor!
   
  
 
Vi har varit i Dalstorp, där svärmors släkt kom på släktträff. Det var trevligt och kul att träffa dem igen. Sist vi sågs hade vi inga barn alls...
Vi lekte lekar, umgicks och grillade.
 
Förskolan var stängd en dag, så då hade vi en lekdag. Vi var bland annat ute på lekplatsen och roade oss.
 
Vi har stått på loppis en söndag morgon/förmiddag hela familjen. Barnen var jätteduktiga och försäljningen gick toppen. Vi fick såld en massa saker och kläder. Jättebra och skönt ;) Från 12 lådor och 3 kassar till 8 (vissa halvfulla) lådor!! Några av pengarna gick till nya saker/kläder till barnen på barnmarknaden i Varberg och några gick till barnens julklappar på Gekås. En del gick också till en sak till mig och Patrik. Det berättar/visar jag i ett annat inlägg ;)
 
Vi har naturligtvis hittat på en massa andra roligheter, men det kommer jag inte på just nu.
Så det får räcka med detta långa inlägg.

Födelsedagsbarn

För 3 helger sen hade vi besök av fam Harborn. På fredagen firade vi Emma lite med chokladtårta och spel, då hon fyllde 35 år på fredagen efter (26/9). På lördagen "firade" vi 3 av 4 barn. Alba fyllde 2 år den 4/9, Maja den 14/9 och Didrik den 24/9. Vi åkte till Köpenhamn, Zoo för att fira dem :) Det var en mysig dag och vi fick sett en massa djur. Barnen var nöjda med dagen. Min mamma var också med oss, hon tycker det är roligt att följa med på våra små äventyr.
 
  
 
 
På lördagskvällen åkte Emma och jag till Tissan för att fira henne. Hon hade bjudit in till middag/fest. Vi missade middagen eftersom vi var i Köpenhamn hela dagen och in på kvällen. Men vi kom ändå förbi lite senare på kvällen och stannade en bit in på natten ;) Det var roligt att träffa andra och bara vara jag och Emma :) Vi var lagom trötta på söndagen. Men våra män lät i alla fall oss ligga kvar lite extra i sängen :) På söndagen var vi ute och lekte en stund på den nya lekplatsen och blåste såpbubblor.
 
Vi tre som gjorde praktik på Svenska skolan i Beijing 2007.
 
 
Förra helgen var vi hos fam Harborn. Det var barnmarknad på lördagen och den brukar vi se till att kunna komma på :) Jag hittade inte jättemycket kläder denna gång. Och andra sidan så behövde Ludvig inget speciellt. Maja behöver fylla på med lite kläder i nästa storlek. Men det fanns inte så mycket roligt/intressant. Jag hittade dock lite roliga leksaker till barnen.
Efter en förmiddag på marknaden (Emma och jag) så spenderade vi halva eftermiddagen och hela kvällen på Gekås ;) Hela familjerna var med. Det var jääättemycket folk och vi fick stå 1,5 tim i kö ut. Inte jättekul, men det gick bra och barnen var duktiga. Vi hittade en del bra julklappar till barnen. Känns skönt att ha några klappar fixade redan, för rätt som det är så är det första advent...och sen rullar det fort vidare.
På söndagen var jag, Emma, Ludvig och Didrik på bio och såg Flygplan 2. Vilken lycka för Ludde! Den hade premiär när vi kom hem från Mallorca. Vi hann inte se den direkt och när vi skulle gå för 2 veckor sen, så hade den slutat att gå. Jättesynd! Så vi blev så glada att den gick i Varberg!
 
Två trevliga och händelserika helger tillsammans med våra underbara vänner :)

RSS 2.0