Läget idag...

Idag har jag varit hos barnmorskan på kontroll. Alla värde och så såg bra ut och bebisens hjärta slog fint, skönt!
En positiv sak som barnmorskan sa var att om jag går över en vecka till, så sätter de med största sannolikhet igång mig. Det har varit olika bud på om man sätter igång 2 veckor efter eller 3 veckor efter. Men de har blivit mer "generösa" som hon sa. Det känns skönt, för senast nästa tors har vi fömodligen bebisen hos oss!
 
Dagens mage...
Sprängfärdig v.41!
 
Ludvig får bara fler och fler vattenkoppor. Imorse räknade jag det till 50 st! Vi har fått kylspray av fam Isaksson (tack), så vi hoppas att det hjälper honom mot klådan och torkar ut kopporna.
 
Dagens Ludvig...
Stackarn har jättemånga på rumpan och de börjar komma på pungen och snoppen nu också! Det kan inte vara skönt!
Idag har han börjat klia på några. Annars är han inte jätte påverkad av det. Men på nätterna vaknar han av att febern går upp. Inatt kom han in till oss och kokade. Vi alla låg vakna någon timme, innan det gick att somna om. Så idag har vi varit lite sega. 
 
Nu ska jag sätta mig bredvid Ludde som ser på "Rasten på lusten" som han sa innan han förstod att vi sa Rasmus på luffen :)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth i Beijing

Jag tänker så mycket på dig, Anna! Jag vet hur det känns att "gå över tiden"! Jag har ju fött tre underbara barn, en "i tid", en "för tidigt" och en "över tiden". Så spännande för dig/er att snart få se och lära känna det nya lilla livet som finns i din mage (eller kanske redan har sett dagen ljus). Jag önskar dig och din familj allt gott!
Beijingkramizar från
Elisabeth

2012-09-18 @ 15:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0