Juldagen och mellandagarna

Efter lunch på juldagen packade vi bilen och åkte mot Varberg. Patriks bror och hans sambo anordnade julafton nr 2. Patriks föräldrar kom också dit. Vi åt god mat och sen kom tomten (igen)!
 
 
Mina svärisar hade shoppat loss, både vi och barnen fick många och fina julklappar. Det tackar vi för!!
Vi sov alla en natt hos Fredrik och Ulrika. Sen åkte vi vidare till Dalstorp, där barnens farmor och farfar bor. Här har vi nu varit ett par dagar. Vi har mest tagit det lugnt och spelat en massa spel (vi fick två i julklapp och Sune ett). Och Ludvig han har lekt med sitt Jakeskepp (överst på önskelistan) och sett Jakefilmen.
I fredags fick Patrik och jag lite tid för oss själva. Vi åkte in till Borås för att titta lite i affärer. Vi hittade lite på Polarn och Pyret till barnen. Sen fyndade vi en del på Lager157. De är billiga med märkeskläder normalt, men nu sålde de Lundmyr och Svea (barnkläderna) till halva priset!! Vi hittade en del till Maja :)
 
Imorgon packar vi bilen och beger oss till Varberg igen. Men denna gång till fam Karlborn! Och på vägen dit stannar vi till på GeKås, Ullared :) I onsdags åkte vi bara förbi (stängt) och såg huset, hehe! 
Hos fam Karlborn ska vi fira nyår :) Ludvig han längtar efter Didrik nu. Han vet att vårt sista stopp på denna resa är att vara hos Didrik. Men just nu njuter han av att vara hos farmor och farfar. Han sitter uppkrupen bredvid farmor i soffan och ser på Jake och Neverlandpiraterna. 
 
Vi tackar Sune & Monica för dessa dagar. Jag har verkligen kunnat vara. Sitta i soffan och läsa en tidning! Inte tänka på tvätt, städ och mat! Nu får ni lugn och ro när vi åker imorgon ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0