Två helger

Två helger har redan passerat...vart tar dagarna vägen?!

Förra helgen hade vi besök från familjen Karlborn. Vi var i Köpenhamn på lördagen. Emma och jag hoppades på att få biljetter till ESC. Men vi "gav upp" ganska snabbt och bestämde oss för att se finalen på storbilds-tv på torget. Men när vi skulle lämna av våra familjer på stationen så började det ösregna. Vi gick en bra bit, så när vi kom fram, var vi ganska blöta :/ Vi beslutade oss för att följa med hem till Malmö istället. Man ser bättre hemma i soffan och det var mycket varmare, haha. Men vi var iallafall i samma stad, samma dag som finalen var!
Det var ett bra bidrag som vann! Jag hade ingen direkt favorit i år. Så det var kul. Nu blir det till att försöka ta sig till Österrike nästa år ;)

På söndagen var Emma, jag och alla barnen på Trädgårdspaletten. När familjen Karlborn hade åkt hem, åkte vi en sväng till Ikea. Majas rum skulle fixas om lite :) Mer om det i ett annat inlägg! 

Denna helg har vi haft fullt upp. I fredags följde mormor med och hämtade barnen. Sen var hon här hela kvällen hos oss. På lördagen åkte vi på en liten tur till Väla Centrum. Kul att titta i affärer på ett annat ställe än de vanliga. På kvällen bestämde sig Ludvig för att sova hemma hos mormor. Så vi hade bara Maja och mysa med på söndagsmorgonen. Det händer typ aldrig! Helgen i övrigt har vi ägnat åt tvätt och städ! 

Har faktiskt inga bilder att bjuda på från dessa helger :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0