Party dax!

Ikväll är det dags för min och Patriks inflyttningsfest, det ska bli kul!


Emma 29 år, 26/9 - 08

Grattis grattis grattis på födelsedagen!

Bjuder på en bild från förra årets födelsedag, vilken vi firade på Hooters i Beijing, hehe.

Tissan 27 år, 22/9 -08

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄNNEN!

Tiden går fort...

Idag (080921) är det 1 år sen Tissan & Jag påbörjade vårt äventyr i Kina. Jag skulle mer än gärna åka tillbaka och uppleva allt igen. Tissan är där nu och jobbar på Swedish School Beijing, lite avis är jag allt. Jag hoppas på att snart kunna åka tillbaka till Kina och då ta med mig Patrik för att visa honom alla fina tempel, kinesiska muren och äta maten!


Fina minne!!
                       
         

Kärt återseende!

Efter ca 3 år lyckades jag och Tessie pricka in en dag att träffas. Tisdagen den 16/9 -08 mötte jag Tessie i stan och vi gick hem till lägenheten. Vi pratade en massa, tittade på kort och kom ihåg gamla minnen. Det var jättekul att se henne igen! När Patrik kom hem gick vi till Greekway (en grekisk restaurang nära oss) och hämtade hem mat. Efter maten spelade vi Wii (dansade, spelade bowling och golf). Tessie sov här och åkte med mig till stationen på morgonen.

För er som inte vet vem Tessie är så är det en tjej från Göteborg, som jag träffade 1992 på en resa till Jersey. Vi har hållt kontakten sen dess och träffats lite då och då. Men de senaste åren har det inte blivit så. Jag har pluggat i K-stad och Tessie har jobbat världen runt, hehe. Hon jobbar nämligen som reseledare och har inte bott hemma i Sverige på ca 3 år.


TACK för en trevlig kväll och det var kul att se dig igen!


TessieJag & Patrik


Då har man börjat träna...

...och det var inte en dag för tidigt, haha!

Ja förra söndagen bestämde jag mig för att gå på ett gratis provpass på Lady Fitness Center (http://www.ladyfitnesscenter.se/) . Ett träningställe som jag har hittat vid Värnhem. Som ni kanske förstår av namnet är det ett träningsställe bara för tjejer med aktiviteter som många tjejer tycker om, dvs Kick-boxing, Teamcykling, Body Lift, Step up, Yoga, Gym, Dansaerobic, Orientalisk dans och Pilates. 

Jag har provat på Dansaerobic och Yoga. Båda sakerna föll mig i smak (även om jag först undrade vad jag hade gett mig in på när jag provade Yogan) och därmed var saken klar. Jag var tvungen att göra mig medlem här.

Det känns så skönt att vara igång och träna igen, jag mår mycket bättre av det. Jag tyckte inte om att inte ha tid att träna när jag pendlade från K-stad till jobb. Den tid jag la på pendling kan jag nu lägga på träning! Mycket bättre, eller vad säger ni?!

Nya lägenheten

Nu är vi klara med det mesta i lägenheten och vi är nöjda med allt, utom att Internetsladden ligger tvärs igenom hela lägenheten. Vi får nämnligen inte rätt på det trådlösa...

Tänkte bjuda på bilder som jag lovade.


 
Köket

 
Sovrummet

  
Hall1 & Hall 2

 
Extrarummet


Badrummet

   
Vardagsrummet


Ni är mer än gärna välkomna på ett besök och se lägenheten live =)


1½ år med Patrik

Idag den 4/9 - 08 är det 1½ år sen jag och Patrik blev tillsammans. Vi firade detta med att gå ut och äta på Le Colisiere, en fransk restaurang här i vårt kvarter. Det var mysigt och gott!

Puss på dig älskling!

Bröllop i Haväng 30/8 - 08

I lördags jobbade jag på ett bröllop hos en familj i Haväng (utanför Kivik). Det var jättefint och brudparet hade supertur med vädret! Eftersom vigseln var utomhus vid havet så var de väldigt beroende av hur vädret skulle bli. Allt blev jättelyckat och alla var hur nöjda som helst. Jag var däremot bara med vid vigseln, sen tog jag hand om de 10 barn som var på festen. Vi hade en egen liten barnfest i ett partytält, ett par hundra meter bort från den stora festen. Sen nattade och sov jag hos brudparets två barn. Dagen efter hjälpte jag till med brunchen för de gäster som sov över i Haväng.


Brudparet och deras barn + prästen.

   
   

Ett underbart fint Haväng!
  


När man är på bröllop är det lätt att drömma sig bort och tänka på sig själv. Jag hade aldrig varit vid Haväng innan, men efter helgen är det nästan så jag själv skulle kunna tänka mig att gifta mig här! Det var verkligen jättefint, så rofyllt och naturligt. Det var inte samma stela känsla som jag kan tänka mig att det kanske blir i en kyrka (fast vad vet jag, hehe). Aja lite funderingar fick jag iallafall...

RSS 2.0