...efter bild

Och här kommer bilden efter besöket hos frisören! Det är inte ofta jag är och klipper mig hos frissan. Så idag passade jag på att både klippa och slinga mig! Det var skönt att klippa av lite på längden och fräscht att få lite ljusa slingor :)


Före bild...

Här har ni en bild före och om några timmar får ni en bild efter ;)


Sommar :)

 Förra tisdagen körde jag och barnen upp till fam Karlborn i Varberg.
Där hade vi mysiga dagar i trädgården, på GeKås, på stranden, på lekplats och loppis.
På barnloppisen i Falkenberg hittade vi Hoppetossan (som Ludvig har velat ha den). Eftersom det var loppis och mycket billigare än ett nytt, så han fick det. Han blev överlycklig när vi såg det på ett bord. Han sov med det bredvid sig den natten (och gör fortfarande).
Lek på stranden.
Strandraggaren ;)
Poolhäng hemma i trädgården
På fredagen tog Patrik tåget till oss och barnen hade saknat pappa. Somnade hos honom båda två.
 
På lördagen kom Fredrik och Ulrika hem till Emma & Martin och grillade med oss.
Martin kom även med polisbilen och visade upp sig! Ludvig blev rädd och vågade inte sitta i polisbilen, men han har pratat mycket om det efteråt. Så han var nöjd med besöket ändå :)
Det var trevligt och mysigt att få sällskap om dagarna, även om det blir "mer jobb" med 4 barn. Men det är roligt att se när killarna leker och att även tjejerna håller sig runt varandra.
Sötaste kompis"tvllingarna" :)
Tack för denna gång! Alltid lika mysigt!
 
Maja blev 10 månader i söndags (14/7).
 
 
I tisdags var vi hemma hos mamma en stund och fikade på hennes balkong.
 
I torsdags var jag och barnen hemma hos Emelie, Elvira och Oliver. Det var trevligt att "bara vara" i deras trädgård och se barnen leka.
 
Jag längtar efter en trädgård. Jag har alltid bott i lägenhet och varit nöjd med det. Men nu med barn hade det varit såå mysigt och härligt med en trädgård! Jag märker skillnad nu när vi var så många dagar hos Emma och ja bara en eftermiddag hos Emelie. Ludvig bara älskar att vara ute i en trädgård. Men det får vi se när vi har råd till det, fram tills dess får vi låna andras trädgårdar ;)
 
I fredags var jag, mamma och barnen på sollekplatsen. Sen åkte vi till Patriks jobb och "hämtade hem" honom.
Maja kollar utsikten från pappas jobb.
Vi drack en smoothie i dockan och nu har Patrik äntligen semester!!! Ska bli så skönt att vara hemma båda två. Det behöver jag efter att ha varit hemma med båda i tre veckor.
 
Idag var vi på stranden några timmar i förmiddags och sen var vi på barnkalas för Martin (Luddes kompis) som fyllde 3 år.
 

Helgen gick fort...

I fredags såg jag en annons i tidningen om att det skulle vara bakluckeloppis vid Husie Kyrka på lördagen. Jag ringde och förhörde mig om den och hastigt hade vi bestämt att vi skulle prova att sälja av lite saker. Så fredagskvällen gick fort. Vi var uppe på vinden och hämtade ner loppissakerna och packade om dem och in i bilen.


Lördag kl 7.15 satt hela familjen i en fullastad bil på väg. Ja vi var verkligen fullastade. Vi hade resevagnen mellan mig och Ludvig för att den fick inte plats i backluckan. Försäljningen gick sådär, vi blev av med lite, men inte så mycket som när vi har stått på Drottningtorget. Men barnen var duktiga och fixade hela dagen! Vi hade en härlig dag ute i solen.I söndags var vi en snabb sväng nere på stranden i Klagshamn. Första dagen på stranden för i år. Det var soligt och fint, dock blåste det kallt. Jag satt och frös ibland. Men det var skönt att komma ut. När blåsten började avta så var vi tyvärr tvungna att åka hem.

 

 
På eftermiddagen var vi på Lauras 1 års kalas. Det var så mysigt och trevligt att sitta i er trädgård och fira Laura.


Avsked och Invigning

Fredagen den 14 juni var jag på avskedsfest på Tulpanen med alla kära gamla kollegor och chefen.
Vi åt buffé och Tulpanentårta. Vi pratade en massa gamla minnen och skrattade gott. En trevlig kväll men en mindre trevlig anledning till att vi sågs. Förhoppningsvis kommer vi fortsätta att ha våra sporadiska och trevliga "After Work". 
 
 
Tack för de här åren!
Ett nöje att lära känna er och jag kommer att sakna Tulpanenandan!
Jag blev avtackad och fick en fin skål från Kosta Boda av min numera föredetta chef.
Fredagen den 28 juni stängdes Tulpanens förskola, eller som vi föredrar att säga...Tulpanen gick i pension.
Jag och barnen gick dit, bara för att vara där en sista dag. Efter att ha sagt "hejdå" till Tulpanen gick vi vidare till Arkitekten för att vara med på invigningen.
 
Min nya avdelning...
Måndagen den 1 juli öppnade Arkitektens förskola, min nya arbetsplats.
 
Jag har varit med på en del möte med mina nya kollegor och föreläsning på mitt nya jobb. Så nu känns det som jag ska börja jobba och viljan finns, men ändå inte. Jag vill inte missa nystarten på Arkitekten (med allt vad det innebär) och jag vill heller inte missa tid med Maja (Ludvig också så klart). Så nu har jag och Patrik kommit fram till en bra lösning. Det är även förankrat hos våra chefer :)
Från och med den 2/9 ska jag börja jobba måndagar och Patrik är då föräldraledig.
Det ska bli spännande och roligt!
 

RSS 2.0