Ultraljud och bebismys

Idag har vi varit på ultraljud och sett lillen igen. Allt såg bra ut enligt barnmorskan och han väger hela 1,9 kg. Inte konstigt att han är tung och bära runt på, hehe. Nu vet jag även varför jag har så ont i höger revben...där har han sin lilla rumpa! Han ville inte visa sitt ansikte för oss idag. Han låg inåtvänd och när han rörde på sig så hade han handen för ansiktet. Men en bild lyckades barnmorskan ta. Han ser jätterolig ut där. Handen och något mer skuggar ansiktet, så han ser ut som en liten gubbe med Beatles frissa, haha.  
Se själv :)

Jag tror han kommer att kallas för lilla gubben framöver nu ;)


Efter ultraljudet åkte vi till Svedala för att besöka Emelie, Dan & Elvira. Så liten och söt hon är! Det var jätteroligt att få se henne. Hon är bara 6 dagar gammal.


Vi vill också mysa med vår bebis nu!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Vilken fin liten krabat du bär på!! Elvira är jätte söt.. Du ville väl, eller ni ville väl bara ha ut er lilla Påg med så ni kan få mysa hela tiden :) Ha en mysig helg!! Massa Kramar

2010-04-09 @ 17:51:02
URL: http://tessanprinsessa.blogg.se/
Postat av: Ditte

Vad roligt att ni fått se honom igen! Nu går tiden fort! Vila och samla krafter, de behövs så småningom för "nattvak" och annat mys.Bebisar växer så fort så det är värt att njuta av varje stund.

Kramar från ett beijing i strålande sol och +17.

2010-04-10 @ 13:06:47
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: Strövarledaren

Hej i huset.

Kul att vi också kan följa med i den och Patriks graviditet. Nog är han en liten Beatles. Inget är som väntans tider, eller hur.



Ha det bra och fortsätt fota.

2010-04-10 @ 17:39:38
URL: http://huvudveck.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0