Ludvigs nya säng

För en vecka sen bestämde vi oss för att Ludvig skulle få en stor säng. Sagt och gjort, så vi åkte till IKEA och köpte en till honom. Han var jätteglad när vi packade upp och satte ihop den. Han skulle hjälpa till hela tiden.
 
Sen när den var klar så la han dit alla sina saker från gamla sängen plus att han plockade upp lite fler gosedjur från sin kista och la i sängen. Och sen satte han sig själv i sängen :)
 
Vi började fundera på om det var en så bra idé att byta säng en söndag kväll. Men men, nu var det inget mer att göra åt det. Första natten gick bra, han var bara uppe två ggr. Men andra natten... Han var uppe åtta ggr mellan 01.30 och 04.00. Jag var inte liiite trött den dagen. Men vi gjorde så att vi sov varannan natt i vår säng och varannan natt i extra rummet. Så jag kunde sova natten efter. Men nu går det bra. Han vaknar då och då. Men när vi har gått in med honom två ggr, så har han stannat kvar. Så det känns som det går bra! Denna vecka kan nog jag och Patrik sova i samma säng :)

Men nu under helgen kom vi på en annan sak. Middagsvilan?! Igår sov han i vagnen för Patrik var ute och gick med honom. Men idag la vi ner honom i sängen. Tänkte, det här kommer nog vara svårare?! Men efter 2 minuter sov han, utan att ha rört sig en millimeter :)

Vi fick ju möblera om lite igen i hans rum, så nu ser det ut såhär.
 
Förresten byrån fick han innan jul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0