Lördag & Söndag

 Varför går helgerna så fort?! Jag tycker det är så mysigt att vara hemma hela familjen!
Känns inte som vi hinner hälften av vad vi vill och måste heller.
 
Lördagen började vi med babysim. Vår ordinarie "tränare" var borta, så där var en vikarie. Hon lärde oss mer på 1 gång än vad vi lärt oss på de övriga 5 gångerna! Det kändes sådär. Eller ja det var ju jättebra för oss att vi fick träffa henne en gång. Men inte bra att vi går och betalar mycket pengar och får så olika "utbildning". De som har henne på tisdagar kan ju vara nöjda. En sak är säker, vi kommer inte fortsätta simma när kursen är slut om 2 veckor! De finns också en ris och ros låda som jag funderar på att använda...
 
Efter simmet och frukosten åkte vi till en Outlet på Stora Bernstorp. Vi fick en liten chock när vi kom dit. Det fanns ju hur mycket som helst. Och en del till mycket låga priser. Skor sålde de till exempel för 75%. Bara det lönar sig för en barnfamilj. Fick en liten känsla av att vara på ett miniUllared ;) Det blir väldigt snart ett besök där igen (kanske redan på onsdag med mamma), då vi fick ett presentkort på 150 kr att använda inom 1 månad! Vi hann inte titta i lugn och ro på allt eftersom vi var där hela familjen och Ludvig blev väldigt hungrig mitt i. Vi trodde ju det skulle gå snabbt där, men vi var där ändå i 1½ timme!
 
Måste visa våra fynd!
En julgransmatta, en fotboll, en cykelhjälm, 2 kökshanddukar, 2 tandbortsfodral, en Luciakrona, en dvd film, 2 spel till Wii, 5 spel till PC, cykellampor, stapelklossar i plast...
... ett par Tretorn fodrade gummistövlar, 2 par PAX höst/vinterskor (ja, vi kunde inte motstå ett par till Maja för 87 kr!!, även om vi inte vet hennes skostorlek nu), ett par fodrade regnvantar, en ryggsäck, en babywatch.
Allt detta för 1477 :)
Kan ju nämna att bara skorna och stövlarna egentligen kostade 349 kr stycket!
Och en babywatch kostar runt en 1000 lapp normalt.
 
Efter Melodifestivalen spenderade vi ett par timmar med att prova det nya Wii spelet. Mario & Sonic, Olympiska spelen i London 2012. Det var jätteroligt, dock har vi båda lite träningsvärk i högerarmen...hehe!
 
Under helgen har vi provlekt med den nya leran. Lite annorlunda konsistens på den, men ganska härlig och lätthanterlig. Påminner typ om mjuk frigolit eller något liknande. Det enda negativa är att det blir små smulor av den som hamnar överallt ;) Men den fastnar inte på kläder och det är bara att sopa på golvet när man lekt färdigt.
Eftersom det var så billigt och roligt, så flyttade även bondgården in till oss för 50 kr ;)
Ludvig tyckte det var jättekul. Ja, även mamma och pappa, hehe.
 
Idag har vi fixat lite ärende, tvättat och bakat morotsbullar.
Ska nog göra en sats bullar till i veckan, har lite morötter över. Sen blev jag sugen på att baka kanelbullar också. Nu har vi ju plats i den nyavfrostade frysen :)
 
Avslutar med en bild på gladfia! Hon ligger inte still på sin lekmatta längre. Hon snurrar runt som klockan och vrider sig runt omkring. Sitter man och tittar på henne så ser man att hon vill upp med benen.
Inte ska du börja krypa redan lilla gumman!?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0