Lite smått tokig!

Ja, jag blir lite smått tokig på Ludvig och hans matvanor, eller icke existerande matvanor. Nästan varje måltid, varje dag är det tjat, lock och pock för att få i honom någonting alls :( Jag är så trött på det nu. Vet inte vad vi ska göra?! Om han fick bestämma skulle han bara äta grönsaker varje måltid och dricka. För att få i honom tex något kött eller pasta får man locka med en bit grönsak. Vissa saker äter han, typ fiskpinnar. Men han måste ju variera sin kost. Ena dagen kan han äta en hel portion kycklinggryta och andra dagen tycker han inte om det alls.

Han dricker ju sin välling morgon och kväll, så lite bra saker får han i sig. Men vi kanske ska sluta med den? Han kanske skiter i maten för han vet att han får den?! Men skippar vi vällingen och han ändå inte äter så får han ju inget bra i sig.

Nyss var jag ensam över maten och då såg det ut såhär... Han åt inget, drack bara sin mjölk. Han satt och sura tills han nästan somnade! Han säger att han inte vill äta och frågar man varför så svarar han inte.

I soffan sitter nu en uppgiven mamma och hoppas på att pappan inte kommer hem för sent ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0