Stora killen

Idag har vi plockat ner "gästsängen" från vinden. Den har flyttat in i Ludvigs rum. Vi tyckte att det var dags nu (inte för att han vuxit ut sin juniorsäng). 
Vår säng är bara 160 cm och när ett barn, framförallt Ludvig kommer in i sängen så blir det trångt. Vi tänkte då att det var bra att ha en normal säng (105 cm) i hans rum. För om han sover i vår säng så kan en av oss gå in i hans rum (den som ska jobba) eller att man kan ligga bredvid honom i hans rum.
Sen är det ganska bra när vi får nattgäster ;)

Vi var en snabb sväng på Ikea för att köpa madrasskydd och större underlakan. Sen har vi fixat i hans rum i eftermiddag. Tyvärr får Pippitältet inte plats längre. Så nu vet vi inte vart det ska stå..?!

Patrik hade en fundering på om vi skulle låta Maja få Ludvigs juniorsäng. Men nä inte än! Dock dröjer det nog inte så länge tills hon lär sig klättra över spjälsängen. Och då är det lika bra att byta, så hon inte trillar och slår sig. Men hon är inte där än. Nu kan man lägga ner henne i sin säng och sen låta henne böka runt lite innan hon somnar. Även låta henne vakna till ordentligt och ligga kvar så länge hon är nöjd. Så fort vi byter är det slut på det ;) Så vi beslutade att vänta med hennes sängbyte ett tag. 

Så här blev det i Ludvigs rum. 
3,5 (snart) år, stor säng och tempur(!!)madrass.
Han har en bättre madrass än oss. Det är nämligen min gamla säng och madrass (ärvd av mamma). Så vi hoppas att han kommer sova gott! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0