Helgens aktiviteter

I fredags var jag och barnen hos Gisela, Emmy & Erik. Det var trevligt som vanligt och barnen lekte fint ute i trädgården.
Maja och Erik.
Ludvig gräver och fixar.

Ludvig och Emmy bakar och säljer äpplekaka :)
Maja på upptäcksfärd!

I lördags var vi bjudna på middag hemma hos Marie, Mattias & Alva. Vi passade på att svänga inom Center Syd och fixa lite ärende. Utan att vi visste det så skulle Bamse komma på besök. Vilken lycka för Ludvig :) Han som hade pratat två dagar tidigare om att han aldrig hade träffat Bamse (han såg en reklam för Bamseklubben). Men nu fick han! 
Undertiden pappa och Ludvig såg på showen så slötittade mamma och Maja (sovandes till en början) i affärer. Det var roligt/skönt att bara gå lugnt omkring. Men lite farligt också ;) Fast jag fyndade bra saker till barnen inne på Lindex. De har ta 3 betala för 2 på rean. Jättebra! Hittade bland annat ett Bamseregnställ till Ludvig, visserligen ett att ha i lager (storlek 116), men det växer han snart i ändå. Sen hade de 20% på Bamsekläder, så då kunde jag inte låta bli att köpa en Bamsetröja till Ludde!!
Efter shoppingen åkte vi vidare. Det var trevligt hos Marie & Mattias. Tack för god mat och trevligt sällskap!
Maja tyckte deras matta var såå härlig. Där låg hon och mös och busade under kvällen :)

Under förmiddagen idag har vi varit och badat på Vanningen, hela familjen och mormor.
Det var så himla kul att se barnen. Ludvig som normalt är ganska blyg och försiktig tog verkligen för sig och levde ut i vattnet. Maja var en vilde. Hon ville gå och simma i vattnet. Hon klättrade upp för kanten, hoppade ner från kanten och for runt i famnen. Hon tyckte det var jättekul och spännande. Så det blev en lyckad förmiddag för barnen :) Nu sover Maja i vagnen och Ludvig ligger i soffan och tittar på Bamse. Jag sitter bredvid och tyvärr fick Patrik åka tillbaka och hämta Majas glömda badrock :( Men den blev återfunnen iallafall! 

Det blir nog en ganska lugn resterande dag! Men det har varit en bra helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0