Sista semesterveckan

De sista dagarna på semestern har gått jättefort! Nu är det söndag kväll och dags att ställa klockan till imorgon och dra igång vardagen igen. Lite smått ångest, men man kommer fort in i det igen. 

Vi började veckan med fortsatt sol och bad :)
Kämpinge badstrand :)

Det blev lite sämre väder i mitten av veckan. Så vi har röjt och rensat här hemma. Både i skåp och garderober. Vi har även fixat och ordnat till vår balkong. Vi har haft mycket saker där ute och inte riktigt suttit där. Men en kväll i veckan gjorde vi det. Vi satt där ute och spelade kort. 
Då spånade vi på hur vi kunde fixa och göra om. Dagen efter åkte vi till Svågertorp och köpte det vi behövde för en förändring. Det blev bra och lite mer trevligt att sitta där (kan nog göras mer). Vi har ju tyvärr en vändzon precis utanför. Så det är inte den bästa utsikten :/

Vi fick rensat en hel del. Patrik och Ludvig åkte till tippen med allt sen också. 

Vi har varit iväg två dagar och shoppat. Vi fyndade lite på halvareapriset, jättebra :) Det var längesedan vi alla var med, gick och strosade i affärer. Vi hade spenderarbrallorna på ;) Skönt att vi hittade det mesta på rea! 

En del ut från barnens garderober och lite nytt in. Jag håller på att gå igenom vad de har inför höst och vinter. Ja, jag gillar att vara ute i god tid ;) Dyker det upp något på en loppis eller liknande, så slår jag till. Så vi har hittar nya höstskor till Ludvig (gympaskor med Disneys flygplan på) och "nya" höstskor (Kavat kängor) till Maja på en loppissida på Facebook. Det ser rätt bra ut med deras saker :) 

Idag fyller min moster 50 år och vi har varit och firat henne. Vi var nere i Ljunghusen i deras "sommarhus". Tack för god mat, Karin (och Mikael). 
Deras söta och gosiga katt Morris.
Mikael och Karin 
Vi gick igenom skogen ett par hundra meter från deras hus och där finns stranden. Det var varmt och skönt i vattnet. Några badade, men vi hade glömt badkläder! Fast barnen badade näck ;) Skönt för dem att svalka sig i åskvärmen.

Jag säger hejdå till semestern 2014! Det  har varit en bra och mysig semester. En väldigt varm en!! Vi har tagit det ganska lugnt och bara njutit :) Men nu är den slut. Dags att göra sig redo för sängen. Klockan 07.30 ska jag vara på jobb.

Hoppas ni har haft en bra semester?!
Gonatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0