Släktträff och semester på Öland

I torsdags packade vi bilen tillsammans med mormor och åkte till Öland.
Vi var framme på eftermiddagen och checkade in oss i stugan på Saxnäs camping.
Bron över till Öland och sen från andra sidan.

Måltider ute, mums :)

På kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos min moster (Åkerblom) med familjer. 

På fredagen var det kanonväder, så då solade och badade vi på stranden vid campingen. Min kusin med familj kom också dit :) Vi fick se när han Kitesurfade, det var häftigt! 
Strandhäng :) Vattnet var badkarsvarmt!!

Anders Kitesurfar.

På kvällen började släktträffen. Då hade nästa moster (Åkerman) med familj kommit också. Vi åt smörgåstårta och började pokerturneringen. Vi var 6 st som gick vidare, däribland jag, mamma och Patrik ;) 
Syskonen Frieberg leker.

På lördagen skulle vi inte träffas förrens på eftermiddagen. Då några kör en golftävling på förmiddagen. Så vi åkte in till Kalmar för att titta på marknaden. Men det var inte så mycket att se. Varmt var det, så vi åkte hem till stugan igen. 

Vid 15.30 tiden var vi tillbaka hos fam Åkerblom, för släktkampen. Vi lekte lekar, åt gott grillat, spelade kubb och avslutade pokern. (Jag, Kattis och Kenneth låg bäst till när vi började "omgång" två). 
Alla släktingar som deltog i år, utom Anne, Charlotte och Anders.
De små nästkusinernas lek, så söta!
Lek och bus.

Släktkampen, de vuxna leker för fullt ;)


Lekarna vann Kattis, Charlotte och Anders Åkerman. Golfen vann Anders Åkerblom. Pokern vann Kenneth. 

Ett stort tack till familjerna Åkerblom och familjen Clark! Både för mat, trevligt sällskap, lekkamrater till barnen och barnvakt från Hannas sida. Roligt att träffa er igen! 

Nu ikväll kom vi hem igen. Barnen var trötta på vägen hem. Maja sov två timmar och Ludvig en timme. Båda barnen har varit så duktiga och pigga på kvällarna. Så de har varit uppe när vi var borta. 22.30 och 23 gick dem och la sig fredag och lördag. Men de sov inte mycket längre på morgonen. Därav tröttheten. Maja hon har somnat nu, men att Ludvig sov satte "spår". Jag ligger här i hans säng bredvid och försöker få honom att somna... Får se vem som somnar först ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0