Födelsedagsbarn

För 3 helger sen hade vi besök av fam Harborn. På fredagen firade vi Emma lite med chokladtårta och spel, då hon fyllde 35 år på fredagen efter (26/9). På lördagen "firade" vi 3 av 4 barn. Alba fyllde 2 år den 4/9, Maja den 14/9 och Didrik den 24/9. Vi åkte till Köpenhamn, Zoo för att fira dem :) Det var en mysig dag och vi fick sett en massa djur. Barnen var nöjda med dagen. Min mamma var också med oss, hon tycker det är roligt att följa med på våra små äventyr.
 
  
 
 
På lördagskvällen åkte Emma och jag till Tissan för att fira henne. Hon hade bjudit in till middag/fest. Vi missade middagen eftersom vi var i Köpenhamn hela dagen och in på kvällen. Men vi kom ändå förbi lite senare på kvällen och stannade en bit in på natten ;) Det var roligt att träffa andra och bara vara jag och Emma :) Vi var lagom trötta på söndagen. Men våra män lät i alla fall oss ligga kvar lite extra i sängen :) På söndagen var vi ute och lekte en stund på den nya lekplatsen och blåste såpbubblor.
 
Vi tre som gjorde praktik på Svenska skolan i Beijing 2007.
 
 
Förra helgen var vi hos fam Harborn. Det var barnmarknad på lördagen och den brukar vi se till att kunna komma på :) Jag hittade inte jättemycket kläder denna gång. Och andra sidan så behövde Ludvig inget speciellt. Maja behöver fylla på med lite kläder i nästa storlek. Men det fanns inte så mycket roligt/intressant. Jag hittade dock lite roliga leksaker till barnen.
Efter en förmiddag på marknaden (Emma och jag) så spenderade vi halva eftermiddagen och hela kvällen på Gekås ;) Hela familjerna var med. Det var jääättemycket folk och vi fick stå 1,5 tim i kö ut. Inte jättekul, men det gick bra och barnen var duktiga. Vi hittade en del bra julklappar till barnen. Känns skönt att ha några klappar fixade redan, för rätt som det är så är det första advent...och sen rullar det fort vidare.
På söndagen var jag, Emma, Ludvig och Didrik på bio och såg Flygplan 2. Vilken lycka för Ludde! Den hade premiär när vi kom hem från Mallorca. Vi hann inte se den direkt och när vi skulle gå för 2 veckor sen, så hade den slutat att gå. Jättesynd! Så vi blev så glada att den gick i Varberg!
 
Två trevliga och händelserika helger tillsammans med våra underbara vänner :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0